Το υποκέντρο στο Πεκίνο θα βρίσκεται στην περιοχή Tongzhou. Αυτή καλύπτει μια έκταση 155 km2, από τα οποία μόνο έξι km2 προορίζονται για τη διοίκηση. Παράλληλα, θα διασφαλιστεί η πρόσβαση σε εργασία, εκπαίδευση, παροχές, κοινωνικές υπηρεσίες και κατοικία. Ένας σημαντικός ρόλος παίζει επίσης η εξοικονόμηση πόρων. Συνολικά, επιδιώκεται η δημιουργία μιας κοινωνίας που θα είναι τόσο επιχειρηματική όσο και φιλική προς τη διαβίωση.
Οι πέτρινες πρόσοψεις των νέων κυβερνητικών κτιρίων τοποθετήθηκαν με πλάκες αγκύρωσης. Αυτές είναι ανθεκτικές σε σεισμούς και μπορούν να αντικατασταθούν και να βαθμονομηθούν εύκολα. Ως προμηθευτής των πλακών αγκύρωσης επιλέχθηκε η fischer. Οι σχεδιαστές έχουν εμπιστοσύνη στη μάρκα, επειδή απολαμβάνει παγκοσμίως εξαιρετική φήμη λόγω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
Επιπλέον, τα προϊόντα fischer ACT SytemTec είναι εγκεκριμένα τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά – για παράδειγμα μέσω της ευρωπαϊκής ETA ή της σήμανσης CE. Μια ανεξάρτητη δοκιμαστική αρχή στην Κίνα πραγματοποίησε επιπλέον δοκιμές σεισμικής αντοχής, δοκιμές εξαγωγής και διάτμησης, χημική ανάλυση καθώς και ουδέτερες δοκιμές ψεκασμού αλατιού. Καθώς η σχεδίαση πήρε περαιτέρω μορφή, η fischer συνεργάστηκε με τους τεχνικούς προσόψεων για την υλοποίηση μηχανικών δοκιμών. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα πληρούν κάθε μεμονωμένη απαίτηση διαγωνισμού. Μέσω των αγκυρίων, η πρόσοψη με πέτρα μπορούσε να τοποθετηθεί με ασφάλεια και σταθερότητα στην υποδομή, έτσι ώστε η πέτρα να παραμένει σταθερή ακόμη και υπό πίεση ανέμου και σεισμικές δονήσεις.