Συστήματα fischer

Τα σπουδαία έργα φτιάχνονται με δυνατές λύσεις

Συστήματα fischer

Τα σπουδαία έργα φτιάχνονται με δυνατές λύσεις


Σε όλο τον κόσμο, η fischer υποστηρίζει φιλόδοξα κτιριακά έργα και πολύπλοκα έργα υποδομών. Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποδοτικές ροές εργασίας και να μεγιστοποιούν τις συνθήκες ασφαλείας. Είτε πρόκειται για εκ των υστέρων τοποθέτηση οπλισμού, εγκιβωτισμένα κανάλια αγκυρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, παθητική πυροπροστασία ή εντυπωσιακές προσόψεις, τα προϊόντα fischer ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις σήμερα και αύριο.

Παρέχουμε λύσεις στους αρχιτέκτονες, στους μελετητές, στους μηχανικούς και στους τεχνίτες, με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την αρχική φάση σχεδιασμού έως τη στατική μελέτη και την έγκαιρη παράδοση στο εργοτάξιο.

Συστήματα fischer
Τα σπουδαία έργα φτιάχνονται με δυνατές λύσεις

Οι αισθητικές και ενεργειακά αποδοτικές αεριζόμενες προσόψεις χρειάζονται δυνατές λύσεις

Στηρίγματα πρόσοψης fischer

Με τα στηρίγματα αεριζόμενων προσόψεων fischer, οι δυνατότητες σχεδιασμού σας δεν έχουν σχεδόν κανένα όριο. Δημιουργήστε φανταστική αρχιτεκτονική με τα υψηλότερα πρότυπα βιωσιμότητας και ενεργειακής απόδοσης.

TΤα στηρίγματα πρόσοψης σας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για ορατή και κρυφή στερέωση αεριζόμενων προσόψεων. Ανεξάρτητα από το πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του κτιρίου σας, σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση στερέωσης.

Περισσότερα

Οι αποτελεσματικές και ασφαλείς στερεώσεις σωλήνων χρειάζονται δυνατές λύσεις

Ηλεκτρομηχανολογικές στηρίξεις fischer

Ηλεκτρομηχανολογικές στηρίξεις fischer για πυράντοχες στερεώσεις σωλήνων, αεραγωγών και καλωδιώσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι αξιόπιστες λύσεις είναι κατάλληλες για σύνθετες κατασκευές με προφίλ καναλιού, εγκαταστάσεις σε δώματα και όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Με μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως προφίλ καναλιού βαρέως τύπου, προφίλ καναλιού ελαφριάς καταπόνησης, πιστοποιημένα στηρίγματα σωλήνων, τα ηλεκτρομηχανολογικά στηρίγματα fischer είναι κατάλληλα για ελαφριά έως βαριά φορτία.

Έχετε στη διάθεσή σας τη βέλτιστη λύση για κάθε εφαρμογή. Και έναν έμπειρο ειδικό στο πλευρό σας. Η fischer σας υποστηρίζει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε όλες τις φάσεις κατασκευής.

Περισσότερα

Ο ασφαλής σχεδιασμός και η επέκταση υφιστάμενων κατασκευών απαιτεί δυνατές λύσεις

Χημικά αγκύρια fischer για μεταγενέστερη στερέωση αναμονών οπλισμού

Τα σχέδια αλλάζουν.
Ωστόσο, προκύπτουν νέες δυνατότητες με μεταγενέστερη στερέωση αναμονών οπλισμού.
Επεκτείνετε και τροποποιείτε υφιστάμενες κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα για να συμπεριλάβετε μπαλκόνια, σκάλες ή ολόκληρους ορόφους. Για κάθε εφαρμογή, η fischer προσφέρει το κατάλληλο χημικό αγκύριο έγχυσης και δημιουργεί ασφαλείς συνδέσεις κατασκευών από σκυρόδεμα. Έτσι σχεδιάζετε και κατασκευάζετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Μπορείτε να σχεδιάσετε αξιόπιστα μεταγενέστερες στερεώσεις αναμονών οπλισμού με το REBAR-FIX, ένα πρόγραμμα του λογισμικού διαστασιολόγησης αγκυρώσεων fischer FiXperience. 


Η ασφαλής παθητική πυροπροστασία στα κτίρια χρειάζεται δυνατές λύσεις

Προϊόντα παθητικής πυροπροστασίας fischer FireStop

Η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια ξεκινά από τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Τα προϊόντα fischer FireStop παρέχουν παθητική πυροπροστασία για εργοστάσια και κτίρια ήδη από τη φάση του σχεδιασμού. Με τη fischer, είστε καλύτερα προστατευμένοι από την εξάπλωση της φωτιάς: Οι λύσεις παθητικής πυροπροστασίας είναι εγκεκριμένες, δοκιμασμένες και βραβευμένες! Μαζί με τη fischer, μπορείτε να δημιουργήσετε ασφαλείς χώρους διαβίωσης.

Κάθε λύση έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και εμποδίζει την εξάπλωση φωτιάς, καπνού ή τοξικών αερίων. Είτε πρόκειται για ένα μικρό κτίριο είτε για ένα μεγάλο συγκρότημα.

Περισσότερα

Αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις στερέωσης

Εγκιβωτισμένα κανάλια αγκυρίων fischer

Οι δυνατές λύσεις είναι εύκολο να εφαρμοστούν. Τα ευέλικτα εγκιβωτισμένα κανάλια αγκυρίων fischer προσαρμόζονται στις ανάγκες στερέωσης του εκάστοτε έργου, για αξιόπιστο σχεδιασμό ακόμη και σε πολύπλοκες εφαρμογές.

Ακόμη και στην κατασκευή απαιτητικών προσόψεων, υψηλών ανελκυστήρων ή μεγάλων σηράγγων, τα βραβευμένα εγκιβωτισμένα κανάλια αγκυρίων ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες στερέωσης - χωρίς διάτρηση, σκόνη ή θόρυβο. Τα εγκιβωτισμένα κανάλια και οι ειδικές σφυροκέφαλες βίδες αντισταθμίζουν τις ανοχές κατά την τοποθέτηση και επιτυγχάνουν βέλτιστη διαμήκη κατανομή του φορτίου μέσω καινοτόμου κλειδώματος.

Οι στερεώσεις σας είναι όχι μόνο ευέλικτες, αλλά και ασφαλείς.

Περισσότερα

cd-84f54cbff4-8tlhm