Νέος στη fischer
O Γιούργκεν Κλοπ ανακαλύπτει τη fischer
Νέος στη fischer

Απολύτως φυσιολογικό: Ξεκινώντας μια νέα προσέγγιση

Στο ποδόσφαιρο, είναι ακριβώς όπως στην πραγματική ζωή: συχνά οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Με σωστή ομαδική δουλειά μπορούν να επιτευχθούν μεγάλα πράγματα. Όσοι είναι ανοιχτοί στο να διευρύνουν τους ορίζοντές τους θα ζήσουν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο πρεσβευτής επωνυμίας μας, την ανακαλύπτει μόνος του εξερευνώντας διάφορα καινοτόμα συστήματα στερέωσης fischer. Ο δύο φορές βραβευμένος ως προπονητής της χρονιάς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από αγκύρια κάθε τύπου. Γι' αυτό εντυπωσιάζεται πάντα όταν συνειδητοποιεί ότι το καλύτερο είναι φυσιολογικό για εμάς.

Ανακάλυψη, πειραματισμός, βίδες
Ο Κλοπ δοκιμάζει προϊόντα

Ένας απλός τρόπος για να πετύχετε: Δοκιμή βίδας με μια ανακάλυψη

«Ω, ώστε και οι βίδες είναι μέρος της γκάμας σας;» είπε έκπληκτος ο Γιούργκεν Κλοπ όταν του δώσαμε την υψηλής ποιότητας νοβοπανόβιδα και κατασκευαστική ξυλόβιδα PowerFast II μαζί με ένα κατσαβίδι μπαταρίας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς τα πήγε στη δοκιμή προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα

100% ευφυία: Λύσεις στερέωσης για φωτοβολταϊκά

Όταν ένας προπονητής ποδοσφαίρου είναι επιτυχημένος, θα κοιτάξει τις ηλιόλουστες στιγμές της ζωής. Ο Γιούργκεν Κλοπ το γνωρίζει καλά αυτό. Το ίδιο καλά το ξέρει και η fischer που προσφέρει λύσεις στερέωσης για φωτοβολταϊκά συστήματα. Γι' αυτό θέλει να μάθει ο Γιούργκεν Κλοπ πώς λειτουργούν τα καινοτόμα στηρίγματα φωτοβολταϊκών.

Μάθετε περισσότερα

Η καλύτερη τακτική: Βασιστείτε στην πλήρη υποστήριξή μας 360°

Οι κορυφαίες ομάδες γνωρίζουν τις διαδικασίες τους απ' έξω και εξασκούνται σε κάθε κίνηση σχολαστικά. Χάρη στην υποστήριξη 360° και τις λύσεις και τα προϊόντα μας, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα έργα. Από τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, όλα παρακολουθούνται με ευελιξία που είναι εντυπωσιακή ακόμη και για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Μάθετε περισσότερα

Δήλωση
Απίστευτο, πλήρεις λύσεις για κάθε στερέωση. Όταν η κατασκευή από σκυρόδεμα έχει ολοκληρωθεί, ξεκινάμε εμείς. Μας έχουν ανατεθεί οι εργασίες στερέωσης.
Γιούργκεν Κλοπ
cd-84f54cbff4-kdhdg