Υποστήριξη εργαλείων fischer

Υποστήριξη

Εγγύηση

Έχετε 1 χρόνο εγγύηση για επαγγελματική/εμπορική χρήση και 2 χρόνια εγγύηση για προσωπική από την ημερομηνία αγοράς του εργαλείου σας. Αν χρειαστεί επισκευή εντός εγγύησης, θα το επισκευάσουμε ή αντικαταστήσουμε δωρεάν.

FGC 100: Έχετε 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς του εργαλείου σας. Αν χρειαστεί επισκευή εντός εγγύησης, θα το επισκευάσουμε ή αντικαταστήσουμε δωρεάν.

 

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για 5/8 χρόνια

Εγγυόμαστε διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για 8 χρόνια ακόμα και μετά την κατάργηση του είδους. (FSS 18 & FVC M 35).

Εγγυόμαστε διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για 5 χρόνια ακόμα και μετά την κατάργηση του είδους (FGC-100).

Επισκευή & επιστροφή σε 72 ώρες

Το εργαλείο σας θα συντηρηθεί ή επισκευαστεί και θα επιστραφεί σε 72 ώρες από την παραλαβή του στο service της fischer.

 

Όριο στο κόστος επισκευής

Μαζί με την επισκευή του εργαλείου γίνεται πλήρης έλεγχος και καθαρισμός του. Επιπλέον πλεονέκτημα: Σταθερό όριο στο κόστος επισκευής για όλα τα εργαλεία.

Απόρριψη παλιών εργαλείων

Κάποια στιγμή, ακόμη και το ανθεκτικότερο εργαλείο fischer προς απόρριψη. Σε αυτήν την περίπτωση, για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον έμπορό σας ή το στέλεχος της fischer που σας εξυπηρετεί.

Χρήση προϊόντων και εφαρμογές

Εξειδικευμένα στελέχη μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτησή σας για τα προϊόντα fischer και τις εφαρμογές τους.

Διαδικτυακή υποστήριξη

Στο www.fischer.gr/el-gr/service θα βρείτε  περισσότερες πληροφορίες για την υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Διαδικασία επισκευής

Αν τα υψηλής ποιότητας εργαλεία μας χρειαστούν επισκευή, σας την παρέχουμε με μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
 

1. Συσκευασία

Τοποθετήστε το χαλασμένο εργαλείο σε καλά συσκευασμένο κουτί ή στο βαλιτσάκι του. Κολλήστε στο κουτί μια ετικέτα σήμανσης επικίνδυνων αγαθών για το παλμικό μπουλονοκλειδο σύμφωνα με την οδηγία UN 3481. Ελλαττωματικές μπαταρίες δεν πρέπει να αποσταλούν.

 

2. Προετοιμασία αποστολής

Συμπληρώστε το δελτίο επισκευής και τοποθετήστε το μέσα στη συσκευασία του εργαλείου ή επικοινωνήστε με το στέλεχος της fischer που σας εξυπηρετεί.

 

3. Παραλαβή

Η εντολή παραλαβής από την courier δίνεται από, ή το παραλαμβάνει το εργαλείο από εσάς, το στέλεχος της fischer που συνεργάζεστε.

 

 

 

4. Επιστροφή

Σας επιστρέφουμε με courier το επισκευασμένο εργαλείο σας fischer, εντός 72 ωρών από την παραλαβή του.

Εγχειρίδια και στοιχεία επικοινωνίας

Κέντρο επισκευών εργαλείων

sc93-delivery-2