Εφαρμογή fischer PRO

Οδηγός λύσεων στερέωσης σε κινητό για επαγγελματίες

Η εφαρμογή fischer PRO είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης λύσεων στερέωσης για τους επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα τη σωστή λύση στερέωσης, το καταλληλότερο προϊόν fischer ή/και τους πλησιέστερους εμπόρους fischer.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες στις κατασκευές εργάζονται σε εργοτάξια. Χρησιμοποιούν ήδη τα έξυπνα κινητά τους για παραγγελίες, σημειώσεις ή αποστολές μηνυμάτων σε πελάτες και προμηθευτές. Η εφαρμογή fischer PRO δημιουργήθηκε για να τους υποστηρίζει όπου χρειαστεί - στον τόπο της δράσης.

Είτε πρόκειται για πληροφορίες για ένα προϊόν, όπως τα πιστοποιητικά του, είτε για ερώτημα για το ποιο προϊόν είναι το πιο σωστό, η απάντηση παρέχεται από την εφαρμογή fischer PRO… που έχει ήδη κερδίσει το γερμανικό βραβείο ψηφιακού πρωταθλητή.

Η εφαρμογή fischer PRO προτείνει στους πελάτες τη σωστή λύση στερέωσης για την περίπτωσή τους, με ένα συγκεκριμένο προϊόν ή είτε με μια ολοκληρωμένη λύση: χημικό αγκύριο, ντιζάκι, ροδέλα και περικόχλιο. Επίσης, παρέχει πληροφορίες για το δομικό υλικό, τις διαστάσεις του αντικειμένου που στερεώνεται, τον τύπο εγκατάστασης και τα συνιστώμενα φορτία για πληθώρα εφαρμογών.

Ο νέος οδηγός στερεώσεων μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το Google Play Store και από το Apple App Store.

Εργαλεία και λειτουργίες

Η εφαρμογή fischer PRO προσφέρει πολλά χρήσιμα εργαλεία και δυνατότητες:


Πώς μπορώ να βρω τη σωστή λύση στερέωσης;
Οι χρήστες μπορούν να βρουν τη σωστή λύση εύκολα επιλέγοντας το δομικό υλικό, τις διαστάσεις των αντικειμένου που θα στερεωθεί, τον τύπο τοποθέτησης και τα σχετικά φορτία.

Πώς μπορώ να βρω γρήγορα πληροφορίες για τα προϊόντα fischer;
Χάρη στον ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων μας, είναι άμεσα διαθέσιμες οι πληροφορίες για όλα τα προϊόντα fischer — στο κινητό σας και πάντα ενημερωμένες. Το φίλτρο αναζήτησης μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και με τη χρήση σαρωτή γραμμικού κώδικα (barcode).

Πού μπορώ να βρω τα προϊόντα fischer στην περιοχή μου;
Ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε μακριά από το σπίτι ή στο εργοτάξιο — βρείτε αμέσως τον πλησιέστερο έμπορο!

Οδηγός λύσεων στερέωσης

Βρείτε γρήγορα τη σωστή λύση στερέωσης για την εφαρμογή σας.

Σαρωτής barcode

Σαρώστε με το κινητό σας τον γραμμωτό κωδικό (barcode) του προϊόντος σας και θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα fischer. Διατίθενται επίσης τα σχετικά τεχνικά έγγραψα (πιστοποιητικά, κλπ.) και πίνακες φορτίων.

Αναζήτηση εμπόρου

Βρείτε έναν συνεργαζόμενο έμπορο fischer κοντά σας. Απλά καταχωρίστε τον ταχυδρομικό κώδικα ή την τοποθεσία σας!

Νέα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη fischer, όπως καινοτομίες προϊόντων ή εταιρικά νέα.

Συνομιλία

Η συνομιλία σάς προσφέρει άμεση υποστήριξη από τους μηχανικούς και τους τεχνικούς της fischer, ώστε να επωφεληθείτε από τη μακρόχρονη τεχνική εμπειρία τους.
Η εφαρμογή fischer Pro κέρδισε το βραβείο ψηφιακών πρωταθλητών

Η εφαρμογή fischer PRO έλαβε το βραβείο ψηφιακού πρωταθλητή της περιφέρειας νοτιοδυτικής Γερμανίας. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κατηγορία "ψηφιακή εμπειρία πελατών".

Επιτροπή εμπειρογνωμόνων αποτελούμενη από αρκετά μέλη αξιολόγησε την εφαρμογή fischer PRO ως εξαιρετική από άποψη φιλικότητας προς το χρήστη και ποιότητας. Κριτήρια όπως η αξιολόγηση της πιθανής εμπορικής επιτυχίας, η καινοτομία σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης και η έμπνευση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιλογή των νικητών.   

Το βραβείο απονέμεται από την πρωτοβουλία "DigitalX", της Deutsche Telekom και του περιοδικού WirtschaftsWoche, υπό την αιγίδα του γερμανικού ομοσπονδιακού υπουργείου οικονομικών και ενέργειας. Το ετήσιο βραβείο αποσκοπεί στην προώθηση της ψηφιοποίησης στην περιφερειακή οικονομία.
sc93-delivery-1