Γιούργκεν Κλοπ: πρεσβευτής επωνυμίας

Όπου το καλύτερο είναι φυσιολογικό

Απλά φυσιολογικό: Ποιότητα μέσω ομαδικής εργασίας

Στο ποδόσφαιρο, είναι όπως στην πραγματική ζωή: συχνά οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Με τη σωστή ομαδική δουλειά μπορούν να επιτευχθούν μεγάλα πράγματα. Κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο δύο φορές βραβευμένος ως προπονητής της χρονιάς από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA), φτιάχνει επιτυχημένες ομάδες ξανά και ξανά. Με στοχευμένα κίνητρα, που βασίζονται στην ισχυρή θέληση και φιλοδοξία του. Γι' αυτό, ως εταιρεία, πετύχαμε ένα γκολ με αυτή τη συνεργασία. Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, επιδιώκοντας τη συνεχή εξέλιξη, εφαρμόζοντας το σύνθημα «Όσοι τα δίνουν τα πάντα μαζί μπορούν μόνο να γίνουν καλύτεροι». Το γεγονός ότι ο Γιούργκεν Κλοπ, μεγάλωσε στο Waldachtal, κοντά στα κεντρικά γραφεία του ομίλου fischer, κάνει τη συνεργασία μας ακόμη πιο ταιριαστή. Καλώς ήρθες πίσω, Γιούργκεν!

"Η συνεργασία με τη fischer δεν είναι συνηθισμένη συνεργασία. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι λίγο σαν να γυρνάω στο σπίτι μου."

Γιούργκεν Κλοπ

#ΚΙΝΗΤΡΟ

#ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

#ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Ο βασιλιάς της τακτικής συναντά την ασφαλή στερέωση. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της συνεργασίας μας με τον επιτυχημένο προπονητή Γιούργκεν Κλοπ. Το επώνυμο Κλοπ είναι γνωστό στη fischer. Ο πατέρας του, Νόρμπερτ, εργάστηκε ως πωλητής fischer για σχεδόν 35 χρόνια μέχρι το 1998, και έτσι η εταιρεία έπαιξε μεγάλο ρόλο στα παιδικά χρόνια του Γιούργκεν. Δεν έχασε ποτέ την επαφή με τον καθηγητή Κλάους Φίσερ όλα αυτά τα χρόνια. Μια ποδοσφαιρική φανέλα με την υπογραφή του βρίσκεται στο γραφείο του ιδιοκτήτη της εταιρείας. Το κοινό που έχουν οι δυο τους είναι ότι πραγματικά "παίζουν καλή μπάλα" στην καινοτομία.

"Με την υποδειγματική του νοοτροπία, τις αξίες και τον επαγγελματισμό του, ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας και συνεπώς στην οικογένειά μας fischer."

καθ. Κλάους Φίσερ 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Ψάχνετε για καινοτομία;

DuoLine

Δίδυμο δύναμης και ευφυΐας!
Περισσότερα

FAZ II

Ισχυρό και ευέλικτο
Περισσότερα

FIS EM Plus

Ισχυρό χημικό αγκύριο
Περισσότερα
sc93-delivery-1