Λήψη και απαιτήσεις συστήματος

Βελτιώνουμε συνεχώς το λογισμικό μας. Εφαρμόσαμε την πλατφόρμα Microsoft.net framework 4.6 για καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη ευκολία σας. Έτσι έχουμε γρηγορότερες λήψεις του λογισμικού και των ενημερώσεων και αυξημένη απόδοση στη χρήση του λογισμικού μας. Επιπρόσθετα αναπτύξαμε 2 διαφορετικές επιλογές λήψης του FiXperience.

Λήψεις

Μεμονωμένη εγκατάσταση / Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης (έκδοση CD)

Πρόκειται για την έκδοση σε CD ή USB stick, η οποία ενημερώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Άρα, μπορείτε να έχετε το FiXperience ενημερωμένο ακόμα και για χρήση εκτός σύνδεσης. Αυτή η λήψη προτείνεται για υπολογιστές που δεν είναι συνδεμένοι στο διαδίκτυο. 

Λήψη έκδοσης CD

Πακέτο MSI Network για διαχειριστές (δικτυακή έκδοση)

Αυτή η έκδοση είναι για διαχειριστές δικτύου που χειρίζονται κεντρικά την εγκατάσταση στο δίκτυο και τους εξυπηρετητές (servers) τους. 

Λήψη δικτυακής έκδοσης

Απαιτήσεις συστήματος

Κύρια μνήμη (RAM): Τουλάχιστον 2048MB (2GB)

Λειτουργικά συστήματα: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Σημείωση: Οι πραγματικές απαιτήσεις συστήματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις του συστήματός σας και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Σημείωση για Windows® XP:  Η Microsoft σταμάτησε την υποστήριξη των Windows® XP τον Απρίλιο του 2014, μην παρέχοντας πλέον νέες ενημερώσεις, κλπ. Οπότε, σταμάτησε η υποστήριξη για αυτή την έκδοση των Windows και από τον όμιλο εταιρειών fischer.

sc93-delivery-2