Λογισμικό διαστασιολόγησης αγκυρώσεων FiXperience

Το λογισμικό fischer FiXperience σας παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη διαστασιολόγηση των έργων σας, είτε είστε μελετητής, μηχανικός ή τεχνίτης. Το FiXperience διαθέτει διάφορα προγράμματα για μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Οι αγκυρώσεις σχεδιάζονται και διαστασιολογούνται εύκολα και ευέλικτα. Βασισμένο στα διεθνή πρότυπα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έργα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η διαστασιολόγηση αγκυρώσεων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

Προς δωρεάν λήψη

Ενημερωμένο

Το FIXPERIENCE είναι πάντα ενημερωμένο με την αυτόματη ή τη χειροκίνητη λειτουργία "Live update".

Σαφές και ευέλικτο

Η γραφική αναπαράσταση είναι διαθέσιμη σε 3-D ή σε 2-D. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι μπορείτε εύκολα και ανάλογα με τις ανάγκες σας να μετακινήσετε τη γραφική αναπαράσταση, να την περιστρέψετε κατά 360°, να τη μετατοπίσετε, να αλλάξετε την κλίση ή να μεγεθύνετε/σμικρύνετε την προβολή (zoom). Το λογισμικό δείχνει συνεχώς την τρέχουσα κατάσταση του φορτίου στο αγκύριο, καθώς και τις γεωμετρικές οριακές συνθήκες της πλάκας και του γύρω υποστρώματος.

Διεθνές

Το λογισμικό είναι σχεδιασμένο με τα διεθνή πρότυπα σχεδιασμού (ETAG 001 και EC2, καθώς και EC1, EC3 και EC5), συμπεριλαμβανομένων των εθνικών κανονισμών. Μπορούν τα επιλεχθούν όλες οι συνήθεις μονάδες μέτρησης και φορτίων.

Εύκολο και αξιόπιστο

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει εσφαλμένες καταχωρήσεις και γεωμετρικούς περιορισμούς, καθώς και εμφανίζει σχετική προειδοποίηση σε ένα πλαίσιο μηνύματος. Έτσι, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επεξεργασίας. Η αναλυτική αναφορά που εκτυπώνεται εμφανίζει αναλυτικά κάθε βήμα των υπολογισμών λογισμικού, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι εκτυπώσεις σας είναι πλήρως κατανοητές.

Απλή λειτουργία και υψηλή αναγνωρισιμότητα

Η εύκολη και γρήγορη λειτουργία εισαγωγής των τιμών στα Εργαλεία απλοποιεί τη διαστασιολόγηση. Η μπάρα στο κάτω μέρος εμφανίζει αμέσως τον βαθμό αξιοποίησης για διάφορα φορτία. Ξεκάθαρη ορολογία και ευδιάκριτα σύμβολα διευκολύνουν   τον χειρισμό.


Οι πληροφορίες του επιλεγμένου αγκυρίου φαίνονται στο παράθυρο Πληροφορίες προϊόντος.


Μεγάλη ευελιξία: όλα τα παράθυρα μπορούν να εμφανιστούν και να κρυφτούν.

C-FIX

Λογισμικό διαστασιολόγησης αγκυρώσεων με μεταλλικά και χημικά αγκύρια σε σκυρόδεμα και με χημικά αγκύρια σε τούβλο.
περισσότερα

INSTALL-FIX

Για διαστασιολόγηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων
περισσότερα

MORTAR-FIX

Για υπολογισμό όγκου ρητίνης για χημικές αγκυρώσεις
περισσότερα

WOOD-FIX

Για διαστασιολόγηση αγκυρώσεων ξύλινων κατασκευών με βίδες Power-Fast και Power-Full
περισσότερα

REBAR-FIX

Για διαστασιολόγηση αναμονών οπλισμού για σύνδεση οπλισμένων σκυροδεμάτων ή επέκταση οπλισμού
περισσότερα
sc93-delivery-1