Παράδοση παραγγελιών στο εργοτάξιο

Χρειάζεστε κάποιο προϊόν fischer επειγόντως στο εργοτάξιο; Κανένα πρόβλημα: συνεργαζόμενοι έμποροι και η fischer διαθέτουν τα πιο σημαντικά προϊόντα fischer πάντα σε απόθεμα.
Οι περισσότεροι έμποροι παραδίδουν τα προϊόντα fischer με δικά τους μέσα ή συνεργάτες τα προϊόντα fischer στο εργοτάξιο.

Σε περίπτωση που υπάρχει επείγουσα ανάγκη για προϊόντα fischer μπορούμε κι εμείς να τα παραδώσουμε, σε συνεργασία με τους εμπόρους, στο εργοτάξιο. Αν τα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας στην Ελλάδα, την επόμενη μέρα στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης χωρίς πρόσθετη χρέωση και στην υπόλοιπη Ελλάδα με courier με πρόσθετη χρέωση, ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας. Αν τα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας στη Γερμανία, την επόμενη μέρα στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 2-3 ημέρες με πρόσθετη χρέωση, ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας.

Συνεργάζεστε με συγκεκριμένο έμπορο fischer; Αν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση εμπόρων για να βρείτε τον κοντινότερο έμπορο.

Προς αναζήτηση εμπόρων

sc93-delivery-2