Δήλωση κυριότητας

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Τα κείμενα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα αρχεία ήχου, τα κινούμενα σχέδια και τα βίντεο, καθώς και οι συνδυασμοί τους στις ιστοσελίδες της fischer Ελλάς Εμπορική ΕΠΕ (fischer Ελλάς) προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα εμπορικής προστασίας. Το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων δεν μπορεί να αντιγραφεί, να διαδοθεί, να τροποποιηθεί ή να καταστεί προσβάσιμο σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς.
Σημείωση εγγύησης

Αυτός ο ιστότοπος προγραμματίστηκε με μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, η fischer Ελλάς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών. Η fischer Ελλάς αποποιείται κάθε ευθύνη για ζημία που προκύπτει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση αυτού του ιστότοπου, εκτός από την περίπτωση δόλου ή βαρείας αμέλειας εκ μέρους της fischer Ελλάς.

Νομική σημείωση

Η fischer Ελλάς σας ευχαριστεί που επισκεφθήκατε αυτό τον ιστότοπο και για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στον ιστότοπο της fischer Ελλάς θα αποθηκεύονται, θα υποβάλλονται σε επεξεργασία και, εάν είναι απαραίτητο, θα διαβιβάζονται σε εταιρείες του ομίλου fischer αποκλειστικά με σκοπό την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών ή την αποστολή πληροφοριών για προϊόντα ή προσφορών σε εσάς. Η fischer Ελλάς εγγυάται ότι τα δεδομένα σας θα διαχειρίζονται με αυστηρή εμπιστευτικότητα σύμφωνα με τους κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων.

Συνδέσεις προς άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπος της fischer Ελλάς περιέχει συνδέσεις προς άλλους ιστότοπους. Η fischer Ελλάς δεν είναι υπεύθυνη για τις πολικές απορρήτου ή για το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων!

fischer ΕΛΛΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Καλαβρύτων 2 & Καϊάφα
145 64 Κηφισιά
ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ.: +30 210 2838 167
Φαξ: +30 210 2838 169
Email: info@fischer.gr

Τεχνικές συστάσεις
Ο ιστότοπός μας είναι βελτιστοποιημένος για ανάλυση οθόνης 1024 x 786 pixel. Συνιστούμε τη χρήση ενός από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης: Microsoft Internet Explorer έκδοση 8.0 ή νεότερη έκδοση ή Mozilla Firefox 12.0 ή νεότερη έκδοση.

Ο ιστότοπός μας δημιουργήθηκε με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου > Sitecore
sc93-delivery-2