Μαστορέματα

Μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα το κατάλληλο αγκύριο με τον χρωματικό οδηγό επιλογής προϊόντων fischer ανάλογα με το δομικό υλικό!

Μπορείτε να δείτε γρήγορα μέσω αυτής της εφαρμογής, αν χρειάζεστε μόνο βύσματα fischer, ή για παράδειγμα, τις σωστές βίδες, τα περιεχόμενα της συσκευασίας, καθώς και τα παρελκόμενα. 
Επιπλέον, με βάση τον χρωματικό οδηγό επιλογής προϊόντων fischer, μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα το δομικό υλικό της εφαρμογής σας και στη συνέχεια το κατάλληλο βύσμα. 

Επίσης, μπορείτε να βρείτε, στις εικόνες της συσκευασίας του προϊόντος, πληροφορίες για τα μέγιστα φορτία σε κιλά ανάλογα με το δομικό υλικό, καθώς και άλλες συμβουλές στερέωσης.

Παρεμπιπτόντως: Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτές τις πληροφορίες και στο ευρετήριο βυσμάτων στον ιστότοπο fischer.

Το κατάλληλο ράφι έχει βρεθεί και πρέπει τώρα να κρεμαστεί στον τοίχο - για να στερεωθεί με ασφάλεια και διάρκεια, τα κατάλληλα νάιλον βύσματα και βίδες είναι απαραίτητα. 

Έτσι, γρήγορα στο κοντινότερο κατάστημα σιδηρικών ή βιομηχανικών εργαλείων για να προμηθευθείτε τα κατάλληλα βύσματα - ωστόσο, συχνά κάποιος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ερώτημα: ποια είναι τα σωστά; 

Η επιλογή του σωστού βύσματος και βίδας εξαρτάται βασικά από το βάρος του αντικειμένου και το δομικό υλικό, στο οποίο θα πρέπει να στερεωθεί. 

Υπάρχει πάντα μια σωστή λύση από τη fischer για κάθε ζήτημα στερέωσης. Χρησιμοποιείστε τον χρωματικό οδηγό επιλογής προϊόντων για να βρείτε τη σωστή λύση ανάλογα με το δομικό υλικό του τοίχου σας.

Βιβλιοθήκη εικόνων

Χρειάζεστε μια εικόνα από τα προϊόντα μας ή ένα λογότυπο;
Στη βιβλιοθήκη εικόνων μας, MediaServiceOnline, διαθέτουμε για εσάς περισσότερες από 7.500 εικόνες σε 5 διαφορετικές αναλύσεις έτοιμες για λήψη. Εκτός από τα αρχεία για εκτυπώσεις, διατίθενται και ελαφρύτερα αρχεία για το διαδίκτυο ή για παρουσιάσεις με το PowerPoint.

Προς βιβλιοθήκη εικόνων

Προϊόντα

περισσότερα

τεχνική υποστήριξη

Υποστηρίξουμε υπεύθυνα τους  πελάτες που επικοινωνούν μαζί μας για θέματα δομικών υλικών, φορτίων, διαστασιολογήσεων αγκυρώσεων, στερεώσεων, πιστοποιητικών στις κατασκευές.
περισσότερα
sc93-delivery-1