Τα πλεονεκτήματα του λογισμικού FIXPERIENCE με μια ματιά:

Είτε είστε τεχνικός, είτε σχεδιαστής ή μηχανικός δομικών έργων, το FIXPERIENCE, η οικογένεια προγραμμάτων της fischer, σας παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη υποστήριξη στο σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των έργων σας.
Σε αντίθεση με το COMPUFIX, τον προκάτοχό του, το FIXPERIENCE είναι αρθρωτό στη μορφή του και μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές εφαρμογές. Το φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα προσφέρει έναν εύκολο και ευέλικτο τρόπο σχεδιασμού και διαστασιολόγησης λύσεων στερέωσης. Βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, το λογισμικό αυτό πληροί όλες τις προϋποθέσεις για χρήση σε όλες τις χώρες. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολα!

Τα πλεονεκτήματα του λογισμικού FIXPERIENCE με μια ματιά:

Εκτενές

Η νέα αρθρωτή δομή του προγράμματος περιλαμβάνει μηχανολογικό λογισμικό και ειδικές εφαρμογές. Τα χαρακτηριστικά αυτά σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε ολοκληρωμένα έργα ή μεμονωμένες εφαρμογές με ένα δομημένο και οικονομικό τρόπο.
Το λογισμικό περιλαμβάνει τα ακόλουθα προγράμματα:
C-fix: Wood-fix: Rebar-fix: Mortar-fix:
Ο νέος φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός αγκυρίων fischer
Για γρήγορο υπολογισμό εφαρμογών που χρησιμοποιούν κοχλίες fischer Power-Fast και Construction.
Για σχεδιασμό εκ των υστέρων τοποθετούμενων συνδέσεων οπλισμού κατασκευών
σκυροδέματος.
Για καθορισμό του απαιτούμενου όγκου έγχυσης ρητίνης για όλες τις εγκαταστάσεις.

Διεθνές

Το λογισμικό είναι σχεδιασμένο με τα διεθνή πρότυπα σχεδιασμού (ETAG 001 και EC2), συμπεριλαμβανομένων εθνικών κανονισμών και χρησιμοποιεί το υπάρχον σύνηθες μετρικό σύστημα δυνάμεων και διαστάσεων.

Εύκολο στη χρήση και στην επισκόπηση των δεδομένων που εισάγονται

Η καταχώρηση όλων των τιμών στην «εργαλειοθήκη» επιτρέπει την ταχεία και απλή λειτουργία και να κάνει το σχεδιασμό ευκολότερο. Ταυτόχρονα, το παράθυρο αποτελεσμάτων δείχνει το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο. Η εργαλειοθήκη περιέχει τη δοκιμασμένη μπάρα πλοήγησης που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως στο λογισμικό COMPUFIX. Οι σαφείς περιγραφές και τα μεγάλα εικονίδια βοηθούν στο χειρισμό του συστήματος. Η καταχώρηση δεδομένων είναι εύκολη. Απλά κάντε κλικ στον αριθμό που θέλετε να επεξεργαστείτε. Πληροφορίες για το προϊόν παρουσιάζονται στο παράθυρο πληροφοριών προϊόντος.

Μπορείτε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε όλα τα παράθυρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, γεγονός που καθιστά το σύστημα εξαιρετικά ευέλικτο.

Ασφαλές και αξιόπιστο

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει εσφαλμένες καταχωρήσεις και γεωμετρικούς περιορισμούς, καθώς και εμφανίζει σχετική προειδοποίηση σε ένα πλαίσιο μηνύματος. Ο στόχος ενός «έγκυρου σχεδίου» μπορεί να επιτευχθεί με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.
Η περιεκτική εκτύπωση επιτρέπει να ακολουθείται κάθε βήμα κατά τον υπολογισμό του προγράμματος. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα έγγραφά σας είναι εύκολα κατανοητά.
Στην εφαρμογή Wood-fix το λογισμικό θα καθορίσει αυτόματα την ορθή αντίσταση στον άνεμο και το φορτίο χιονιού με βάση ένα συγκεκριμένο ταχυδρομικό κώδικα. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε τις τιμές αυτές χειροκίνητα.

Σαφές και ευέλικτο

Η γραφική αναπαράσταση είναι διαθέσιμη σε 3-D ή σε 2-D. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι μπορείτε εύκολα και ανάλογα με τις ανάγκες σας να μετακινήσετε τη γραφική αναπαράσταση, να την περιστρέψετε κατά 360°, να τη μετατοπίσετε, να αλλάξετε την κλίση ή να μεγεθύνετε/σμικρύνετε την προβολή (zoom).
Το λογισμικό δείχνει συνεχώς την τρέχουσα κατάσταση του φορτίου στο αγκύριο, καθώς και τις γεωμετρικές οριακές συνθήκες της πλάκας και του γύρω υποστρώματος.

Γενικής χρήσης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εφαρμογή καταχώρισης δεδομένων 3D-CAD. Η εφαρμογή CAD επιτρέπει τη λεπτομερή απεικόνιση, η οποία είναι πολύ ρεαλιστική.

Σύγχρονο

Η δυνατότητα ενημέρωσης "Live update" βοηθά ώστε το πρόγραμμα να παραμένει σύγχρονο. Το λογισμικό σας ενημερώνει πότε υπάρχει μια νέα ενημέρωση (update). Εσείς αποφασίζετε για το χρόνο εγκατάστασης.

στοιχεία επικοινωνίας fischer


fischer ΕΛΛΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

17ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας & Ρούπελ 6

14564 Κηφισιά

Τηλ.: +30 210 2838167
Fax: +30 210 2838169