Ψάχνετε την καινοτομία - βρείτε την fischer


“Όπου υπάρχει καινοτομία βρίσκεται η fischer” αυτό είναι το σλόγκαν του ομίλου εταιριών fischer.

Όμως, η αναζήτηση για καινοτομία της fischer όμως δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα. Καλύπτει επίσης τις παραγωγικές διαδικασίες, τις μεθόδους οργάνωσης και διοίκησης καθώς και τον εταιρικό προγραμματισμό.

Κάθε χρόνο κατατίθενται πάνω από 14,4 - ανά 1000 υπαλλήλους - αιτήσεις για «πατέντες» (δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας), πράγμα το οποίο αποδεικνύει από μόνο του τη δύναμη μας στη καινοτομία, στα Συστήματα στερεώσεων, στα Συστήματα αυτοκίνητων, στις Συμβουλευτικές και στη fischertechnik.

Ο μέσος όρος στη γερμανική βιομηχανία είναι μόλις 0,57! Εμείς όμως δεν κάνουμε καινοτομίες μόνο για τις κάνουμε. Σχεδόν το 35% περνάει στην αγορά. Ακόμα ένας αριθμός πολύ πάνω από το σύνηθες. Ο RomanHerzog ήταν Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας είπε “Η ικανότητα της καινοτομίας ορίζει τη μοίρα μας”, αυτή του η φράση μας αντιπροσωπεύει πλήρως και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι καλύτερο να πούμε για μας. Εμείς ορίζουμε το μέλλον μας!

Από το 1980 ο όμιλος εταιριών fischer διοικηταί από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Fischer, από το γιο του ιδρυτή της καθηγητή Eh, Senator Eh, Dipl.-Ing. (FH) KlausFischer.Η Fischer είναι μια κλασική οικογενειακή επιχείρηση - και είμαστε υπερήφανοι γι 'αυτό! Αυτό που μετράει για μας πάνω από όλα είναι οι πελάτες μας και οι ανάγκες τους, και όχι τόσο η αξία των μετοχών ή τα αποτελέσματα τριμήνου.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι, η fischer είναι μια απομονωμένη επιχείρηση. Κινούμαστε πάντα στο πνεύμα της εποχής μας και πράττουμε πάντα με προσοχή και επιμέλεια, διότι οι στρατηγικές μας και οι ενέργειες μας στοχεύουν μακροπρόθεσμα. Όταν απαιτείται βέβαια, γρήγορες και άμεσες αποφάσεις μας βοηθούν να προχωράμε γρήγορα μπροστά. Ο όμιλος χαρακτηρίζεται από την οικογένεια Fischer και καθοδηγείται κατά προτίμηση από ένα μέλος της. Αυτό λέει η δήλωση της αποστολής μας. Λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη που προσφέρει αυτό, δεν βλέπουμε κανένα λόγο για να το αλλάξουμε.